Stervensdruk of doodstil?

Ben je het zat om maar te wachten tot die telefoon gaat? Wil je meer invloed op welke uitvaarten je krijgt en wanneer? Ben je klaar met je afhankelijkheid van slechtbetaalde zzp-klussen? 

Een bedrijf op jouw voorwaarden

Meer plezier!

Je wilt een bedrijf op jouw voorwaarden, met de voor jou nodige flexibiliteit, vrijheid en vrije tijd.

Zodat jij met superveel plezier je werk kan doen.

En dat je ook nog eens goed kan leven van datgene waar jij zo ontzettend goed in bent.

Herken je dit?

Altijd aan staan


Je zit al een tijdje in een (dood)stille periode. Dat was best even lekker. Eindelijk tijd om dat boek te lezen en die film te kijken die al zo lang op je lijstje stond. Inmiddels duurt het je te lang. Je administratie is gedaan, je website is up-to-date en je conditie is top. Elke keer als de telefoon gaat maakt je hart een sprongetje. Zou het?! Je bent onrustig. Checkt continu je telefoon. De telefoon een uurtje uit vind je heel spannend, want wat nou als je dan gebeld wordt voor de volgende uitvaart?

Je overweegt te gaan zzp'en

Je overweegt steeds serieuzer om te gaan zzp-en voor anderen. Je hebt al eens iemand gebeld. Rondgevraagd bij collega’s die het ook doen. Toen werd je vorige week zelf gebeld door een grotere organisatie: of je voor ze wilt zzp-en. Vanwege het geld zou het je goed uitkomen. Maar je voelt ook: dit is niet wat ik wil! Je levert in op vrijheid en zelfstandigheid. En financieel is het veel minder interessant dan eigen uitvaarten. Het punt is: die eigen uitvaart is er niet. En hier kan je morgen beginnen.

Zichtbaarheid is een moetje

Zichtbaar zijn is een moetje voor je. Je schrijft wel eens wat op social media en hebt best een gevulde tijdlijn, maar om nou te zeggen dat het je wat oplevert? Nee. Het kost je vooral tijd en energie. Je gaat ook wel eens naar netwerkbijeenkomsten, je adverteert in de lokale krant en soms wat op Google. Eerlijkgezegd doe je maar wat.

Je hebt al heel veel geïnvesteerd

Je hebt al behoorlijk wat geïnvesteerd in jezelf en je bedrijf. Je wilde het serieus aanpakken. En nog steeds. Je begon met een logo, website en visitekaartjes. Daarnaast deed je een opleiding en verschillende (online) trainingen en cursussen. Als je de bedragen bij elkaar optelt schrik je er zelf van. Helemaal omdat het totaal niet heeft opgeleverd wat je wilde: een bedrijf dat lekker loopt.

Je wilt het zo graag anders

Je ziet dat het in de uitvaartbranche anders kan. Daarom ben je voor jezelf begonnen. In loondienst bij een grotere organisatie in de branche kan je je ei onvoldoende kwijt. Je hebt een missie om het anders te doen. Het mag lichter, kleurrijker, leuker! De praktijk is weerbarstig. Je doet vaak concessies aan hoe je wilt werken omdat de klant dat vraagt. Jouw kwaliteiten, creativiteit en ideeën, ze worden maar matig gebruikt door de klanten die je hebt gehad. Na afloop voel je je dan ontevreden en moe. Dit is niet wat je voor ogen hebt met anders werken in de uitvaartbranche. Je bent klaar met sappelen.

Hoe zou het voor je zijn als...?

 •  
 • Je staat voor jouw missie en visie. Om zo die uitvaartbranche te helpen veranderen.

 • Je zichtbaar bent op een manier die bij jou past én waar je blij van wordt. Zodanig dat klanten én collega’s je goed weten te vinden.

 • Je gestaag je bedrijf kunt laten groeien naar wat je voor ogen had toen je begon.

 • Je meer invloed hebt op welke uitvaarten je aanneemt. Dus meer klanten die écht bij je passen en die je met liefde betalen voor wat je voor hen doet.

  Perfect: Ben je ook meteen klaar met die slechtbetaalde zzp-klussen.

 • Je precies weet welke keuzes je moet maken om te investeren in je groei. Voor jezelf en voor je bedrijf. Geen losse flodders, geen weggegooid geld meer!

Zodat jij...

Lievelingsklanten

Meer uitvaarten krijgt met families waar jij echt blij van wordt. Je lievelingsklanten.

Zichtbaarheid

Weet hoe je zichtbaar wilt zijn - wat werkt voor jou en wat niet - en daar ook nog eens heel blij van wordt.

Meer eigen uitvaarten

Door je toegenomen zichtbaarheid heb je meer eigen uitvaarten en kan je stoppen met zzp'en voor anderen.

Fijner leven

Je bedrijf loopt, je verdient genoeg. Dit is de uitvaartdroom die je voor je zag. Er is genoeg om te delen. Dát is pas rijkdom!

Inhoud 3 maandentraject

 • 5 x coaching (om de twee weken)

 • één livemoment

 • Tussendoor vragenstellen via Whatsapp

 • Investering: 1199 euro (vrijgesteld van BTW)

Ervaringen van mijn klanten

4/5
“Ik voel nu dat ik kan gaan staan voor mijn waarde(n). De uitvaartbranche heeft een aantal ‘standaarden’. Daar mag ik van afwijken. Ik mag eigen keuzes maken. En dat durf ik nu ook.”
4.6/5
“Dankjewel voor je bruisende energie en rake vragen. De vraag: ‘Moet het eigenlijk wel zoals je hebt bedacht of zoals het altijd al ging?’ Stel ik mezelf heel vaak nu”
4.5/5
“Het traject was voor mij een aansporing om dingen op mijn manier te mogen doen, te ontspannen in wie ik ben en ook grenzen aan te geven. Vooraf probeerde ik als introvert vooral te doen als extravert. Wat natuurlijk niet werkt en me heel veel energie kostte. Ik zit nu veel lekkerder in mijn werk als uitvaartbegeleider. Nu ik helemaal mezelf ben gaan de begeleidingen zoveel fijner en zijn klanten zoveel blijer. Ik krijg ‘ineens’ ook klanten die veel beter bij me passen”
5/5
“Je hebt me echt laten inzien dat ik mag werken op mijn eigen voorwaarden. Wat die voorwaarden dan zijn en hoe ik ervoor kan gaan staan. Je leerde me daar op een fijne manier over te communiceren. Voorheen voelde ik die grenzen wel maar deed er niks mee. Zei ik toch weer ja op een verzoek. Nog ‘even’ dit. Of ik deed het wel even zelf in plaats van hulp te vragen. Nu ik daar beter mee omga voel ik me zoveel minder moe na een uitvaart en doe ik met veel meer plezier mijn werk!”

Waar wacht je nog op?

Plan hier je intakegesprek waarin we samen bepalen of dit voor jou het juiste traject is. Als dat het geval is kan je op korte termijn al van start!

© hankeamels.nl 2023